Prima pagină

Veritas Semper Vincit !

Facebook Cover - veritas semper...

,,Cabinet de Avocat – Bădicu Silviu-Marius’’ a fost înființat în anul 2014, prin Decizia Baroului Prahova, activitatea acestuia fiind coordonată de Avocat Titular Definitiv Bădicu Silviu-Marius.

Avocatul Titular Bădicu Silviu-Marius este membru al Baroului Prahova din anul 2009, iar în perioada 2009-2014 și-a desfășurat activitatea profesională în cadrul unei Societăți Civile de Avocați oferind persoanelor fizice și juridice asistență, consultanță și reprezentare juridică în diferite domenii ale dreptului. Astfel, acesta a dobândit experiență în materia dreptului civil, dreptului comercial, procedurii insolvenței, arbitrajului comercial precum și în materia achizițiilor publice.

Suntem de părere că experiența dobândită în aceste ramuri de drept, atât în ceea ce privește activitatea de consultanță, cât și cea de reprezentare a clienților în fața instanțelor de judecată în numeroase litigii, ne recomandă în orice problemă de drept cu care vă confruntați.

Cabinetul nostru colaborează cu experimentați practicieni în insolvență, notari publici, experți judiciari specilitatea construcții și topografie, experți contabili, evaluatori și traducători autorizați, care vă pot oferi servicii de calitate și îndrumări în cazul spețelor și litigiilor dumneavoastră.